mobiel menu openen
afbeelding van Drentse Ouderen Partij

Nieuws

 

PERSBERICHT

 

 

Nieuw-Dordrecht, 12 januari 2018

 

Wijziging kandidatenlijst DOP – E. Westerbeek geen kandidaatraadslid DOP

 

 

Het bestuur van de DOP en de heer E. Westerbeek (kandidaatraadslid nr. 5 voor de DOP bij  de komende gemeenteraadsverkiezingen) hebben 12 januari 2018 gezamenlijk moeten vaststellen dat het verwachtingspatroon dat beiden van elkaar hebben en hadden te ver uit elkaar ligt voor een goede samenwerking. Beide partijen betreuren het dat het wederzijds verwachtingspatroon niet vanaf het begin beter met elkaar is besproken. Het gevolg van deze gezamenlijke vaststelling is dat de heer E. Westerbeek geen kandidaatraadslid zal zijn voor de DOP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

Einde Persbericht

 

 

Nadere informatie persbericht:

Ton Schoo 06-29361156

 

Tot slot heeft de DOP Emmen een nieuwe website te vinden op www.dopemmen.nl


 

 

 

persbericht


 

Gelukkig heeft de gemeente in al haar wijsheid besloten geen school in het Rensenpark te huisvesten.


 

Een school in het mensenpark? Hoe komen ze op het idee. Wel eens de routes gezien waarlangs de jeugd fietst? Dat is een grote vuilnisroute en moet dat in het park? Ongeveer 900 schooljeugd in het park? Dat wordt een groot schoolplein. De bibliotheek wil ook al naar het mensenpark. Ik moet er niet aan denken.


 

Helaas ligt onze fractievoorzitter Ton Schoo in het ziekenhuis en dat betekent dat de DOP niet aanwezig zal zijn bij de begrotingsvergadering. Wel heeft Ton laten weten aan de Raad dat er extra aandacht moet worden besteed aan het sociaal domein omdat daar lang niet alles goed gaat.


 Download hier Persbericht nieuwe kandidatenlijst.

 

 

 

  • Nieuwe website online12 Juni 2017Vanaf 19 juni 2017 is onze vernieuwde website online. Tevens is de Drentse Ouderen Partij ook via facebook bereikbaar. Op zowel onze website als de facebookpagina kunt u ons laatste nieuws lezen.> lees verder
naar boven